Miresevini!
Ne Qendren Proktologjike JETA

Arritjet

Mjekimi i sëmundjeve të zorrës së trashë në mënyren më moderne dhe unike..

Shkalla e suksesit mbi 99% në 3500+ raste.

Spitali i pare i specializuar vetëm në problematiken e sëmundjeve proktologjike.

SHËRBIMET

Per Ne

  • Dr. Fazli Zyferi

    Dr. Fazli Zyferi sci kirurg I lindur në Maqedoni , fakultetin e Mjekësisë e kreu në Prishtinë, ndërsa specializimin në Zagreb. Ështe doktor i shkencave dhe autor i mbi 15 punimeve shkencore. Duke qenë i angazhuar në problematikën e proktologjisë në 20 vitet e fundit , ka arritur të krijoj metoden e tij unike në operimin e hemoroideve, fistulave , fisurave dhe të jete i pakonkurencë në këtë fushë.

  • Spitali Jeta

    Spitali Jeta u themelua ni vitin 1992 nga Dr. Fazli Zyferi ndër poliklinikat e para kirurgjike në vend. Ku për 5 vite pati bashkpunime me një stafe të gjerë mjekësorë duke kryer intervenine kirurgjike të ndryshme me shumë sukses. Duke qenë një kerkese e madhe në vendin tonë për trajtimin e sëmundjeve së zorrës së trashë Spitali JETA u orientua që i tërë profesionalizmi i saj të jetë në këto problematika duke qenë lider në trajtimin e tyre.

  • Nazmie Baca - Psikologe

    Ne spitalin jeta poashtu për herë të parë në vend, në stafin e spitalit është psikologia. Me psikologen në ekip pacientët e kanë më të lehtë që të përgaditen psiqikisht për operim. Duke arritur që t’i informoj pacientët rreth ndërhyrjes.

Na kontaktoni

Tel:044-145-912

Tel:044-37-97-37

Na kontaktoni

Tel:044-145-912

Tel:044-37-97-37